PIKAKELAUS

MENNEESEEN

Oman alueen vuokrasopimuksen allekirjoitus oli 18.5.2013, allekirjoittajina vuokranantaja Riku Jaakonsaari ja yhdistyksen edustajana puheenjohtaja Hannu Anttonen.

Hämeenhelmen alueen kauppakirjan allekirjoittivat 10.4.2014 puheenjohtaja Hannu Anttonen ja varapuheenjohtaja Matti Vuorinen.

Kaupanteon jälkeen oli molemmilla osapuolilla syytä hymyyn.


Yhdistys perustettiin syksyllä 2011 ja keväällä 2013 asiat olivat muuten kunnossa, omaa aluetta ei vain ollut löytynyt. Vaatimuksena pidettiin alueella valmiiksi olevaa vesi- ja sähköjärjestelmää, samoin oma ranta katsottiin tärkeäksi.


14.4.2013 pidetty sääntömääräinen vuosikokous päätti, että vesistön läheisyyttä ei enää pidetä välttämättömänä kriteerinä. Pian tämän jälkeen löytyi paikka, joka vaikutti niin hyvältä, että vuokra- ja rahoitusneuvottelut aloitettiin välittömästi. Suuri tavoite saavutettiin, kun oman alueen pitkäaikainen vuokrasopimus allekirjoitettiin alkamaan 1.6.2013. Alueen nimeksi valittiin jäsenäänestyksellä SFC Hämeenhelmi. Näin usean ihmisen pienistä haaveista oli tullut yhteinen mahtava todellisuus puolessatoista vuodessa!


Unelma ja varsinainen tavoite saavutettiin 10.4.2014, kun Hämeenhelmen alue lunastettiin omaksi.


Pieniä ja suurempia talkoita pidimme pitkin vuotta, unohtamatta rentouttavaa yhdessäoloa hauskanpidon merkeissä. Alueen muutostyöt entisestä tallirakennuksesta ja hevosaitauksista leirintäaluekäyttöön sujui aikataulussa ja alue voitiin avata vieraille kesäkuussa 2014, virallisten avajaisten ollessa 12.7.